Όροι Εξυπηρέτησης


ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε όλα τα προϊόντα υπάρχει δυνατότητα να παραδοθούν ΔΩΡΕΑΝ στον χώρο σας (εντός  Θεσσαλονίκης , εντός δικτύου ή έως το πρακτορείο της Θεσσαλονίκης). Οι παραδόσεις γίνονται την επόμενη μέρα από την ημέρα εξόφλησης των προϊόντων ή την ημέρα τις παραγγελίας. Τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας, σε περίπτωση που απαιτείται τοποθέτηση εντός κουζίνας ή καταστήματος παρακαλώ ενημερώστε μας. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ – 6:00 μ.μ. ( Τα προϊόντα μεταφέρονται με την ευθύνη του πελάτη ). Παραλαβή παράδοση στον χώρο μας γίνεται καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ – 4.00 μ.μ. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα τροποποίησης των παραδόσεων για κάθε περίπτωση και κάθε λόγο.

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ

1.  Πιστωτικές κάρτες.

- Απομακρυσμένη εξόφληση η υπηρεσία αναμένετε.

- Εντός εταιρείας διατίθεται. ( Σε περίπτωση εξόφλησης με πιστωτική κάρτα η επιβάρυνση είναι 1,9 ).

2. Κατάθεση σε τράπεζα. · Τράπεζα ‘’ALPHA ’’ Αριθμός λογαριασμού: 174002002007416 IBAN GR 5001401740174002002007416

3. Ενημερώστε μας για το πόσο του Φ.Π.Α. σας.

- Απαλλαγή, μειωμένο, κανονικό.

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΩΝ

Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά πριν την εκτέλεση της και μόνο όταν επικοινωνήσετε με τον πωλητή και επιβεβαιωθεί η ακύρωση μέσω email.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

H METEX μέσω της αναλυτικής παρουσίασης των προϊόντων με φωτογραφίες και περιγραφή σας δίνει την δυνατότητα για ασφαλείς απομακρυσμένες αγορές σε προϊόντα εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

***Λόγο τις πολύ μεγάλης και εκτεταμένης λίστας προμηθευτών υπάρχει περίπτωση η τιμές και οι φωτογραφίες να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Είναι τεχνικά αδύνατον να γίνετε καθημερινή ενημέρωση των τιμοκαταλόγων.

Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή σε περίπτωση που η περιγραφή δεν συμπίπτει με το προϊόν. Η επιστροφή πρέπει να γίνετε εντός 5 ημερών. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων ακολουθείται η διαδικασία εγγυήσεις ώστε να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί.

Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεις και μόνο όταν η συσκευασία είναι άθικτη. Επιστροφή χρημάτων κατόπιν συνεννόησης. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από Δελτίο Αποστολής της επιχείρησης. Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα ειδικής κατασκευής η με μετατροπή.

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

facebook-76658_960_720.png